Előfizetői tartalom

Kihirdette a kormány a gázkorlátozást! Így lesz 18 fok az állami épületekben

Portfolio
A hétfő este kihirdetett és október elsején hatályba lépő kormánydöntés részletesen szabályozza, hogy a gázkrízis miatt hogyan korlátozza az állami intézmények energiafogyasztását a kormány, a hőmérsékletek központi szabályozásán keresztül. Egyúttal megjelent egy másik rendelet arról, hogy egyes intézmények milyen mennyiségben használhatnak földgázt az idei fűtési szezonban (25%-os csökkentés-előírás), valamint kihirdette a határozatát a kormány arról is, hogy alternatív fűtési módokat vizsgálnak oktatási intézmények esetén.

A Kormány 353/2022. (IX. 19.) Korm. rendelete egyes intézmények veszélyhelyzeti működéséről címmel jelent meg a hétfő esti közlönyben a kormány döntése, mely szabályozza, hogy az állami intézményekben a fűtés útján biztosított léghőmérséklet a 18 Celsius-fokot nem haladhatja meg.Pénzcentrum rezsikalkulátor Számold ki, mennyit kell majd fizetned a gázért, áramért...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái