Előfizetői tartalom

Magyarországon nyit gyárat a Tesla egyik amerikai riválisa?

Portfolio
A német Mercedes-Benz autógyártó kisteherautó részlege és az amerikai Rivian elektromos autógyártó a napokban írt alá megállapodást egy közös vállalat létrehozásáról, és már meg is indultak a találgatások arról, hogy az így létrejövő cég hol nyithatja meg gyártóüzemét Európában. Iparági szakértők Magyarország mellett Lengyelországot és Romániát említik meg a lehetséges célpontok között.

Az Investment Monitor szakportálon megjelent cikk emlékeztet arra, hogy a két vállalat két héttel ezelőtt megjelent bejelentése alapján a német prémium autógyártó és az elektromos járműveket gyártó amerikai start-up vállalat együttműködik egy új közép- és kelet-európai gyár létrehozásában, amely elektromos furgonokat fog gyártani. A portál annak járt utána írásában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés