Előfizetői tartalom

Lesz gáz és áram télen – ígérik a román lakosságnak a politikai felsővezetők

MTI
Nem fordulhat elő, hogy a románokat fűtés nélkül hagyják, vagy leoltsák a villanyt, az viszont "természetes, nagyon helyes, etikus és szolidaritást kifejező magatartás", hogy mindenki észszerű módon takarékoskodjon az energiával, ahol csak tud – hangsúlyozta Klaus Johannis román államfő New Yorkban az ENSZ közgyűlése keretében tartott sajtótájékoztatón a Hotnews.ro hírportál tudósítása szerint.

Marcel Ciolacu román házelnök az Antena3 hírtelevízióban kedd este azt mondta: a bukaresti kormánynak nem kell a lakossági villanyáram- és gázfogyasztást korlátoznia, hiszen a románok maguktól is takarékoskodnak. A szociáldemokrata politikus szerint lakosságarányosan így is Románia fogyasztja a legkevesebb energiát Európában: az egy főre eső energiafogyasztás két és félszer...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés