Előfizetői tartalom

Erősödik a forint - 405 körül az euró

Portfolio
Általános leértékelődési nyomást fejtett ki a Fed szerda esti kamatdöntése és komoly üzenete még a csütörtöki kereskedésben is a feltörekvő piacokon és ez a forint dollárral szembeni árfolyamában a történelmi mélyponthoz közeli árfolyamhoz vezetett 415 feletti árfolyamnál. Csütörtökön aztán a délelőtti kereskedésben volt egy mérsékelt forinterősödés, de ez a déli órákban elakadt, délután pedig gyengülő pályára ültették a forintot. A dollár általános ereje nem tesz jót a forintnak sem, márpedig a dollár euróval szembeni kurzusa egyre távolabb kerül a paritástól.

2022. szeptember 22. 18:45 Megosztás 405 környékére erősödött a forint A kora esti órákban kisebb erősödésbe kapcsolt a forint: az euróval szembeni jegyzés lejött 405,6-ig, míg a dollárral szemben 412-nél jár a magyar deviza. EUR/HUF árfolyamának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés