Előfizetői tartalom

Nagy nevek a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Portfolio
Már csak néhány nap és elkezdődik október 4-én a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája, amelyet a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) szakmai támogatásával szervezünk és négy szekcióban beszéljük át az elszálló energiaárak, az orosz fosszilis energiahordozókról való leválás, a klímacélok és a megújuló energiák terjedésének sokféle kihívását és egyúttal a kínálkozó megoldási lehetőségeit is. A konferenciára regisztrálni itt lehet, az összes releváns részlet itt érhető el.

Az első szekcióban, amely a „Két legyet egy csapásra? - Az orosz leválás és a klímacélok együttes megvalósítási lehetőségei” címet viseli, az Európai Bizottság képviselője mellett Palkovics László technológiai miniszter, Horváth Péter János, a MEKH elnöke, Ratatics Péter, a Mol ügyvezető igazgatója, Kiss Csaba, az MVM termelési vezérigazgató-helyettese, és Szabó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés