Előfizetői tartalom

Sokkoló példák arról, hogy mit is okoz az energiaválság egy-egy magyar cégnél

Portfolio
Az európai országokban a gazdaságpolitika fontos feladatává vált a jelenlegi energiakrízisben, hogy beavatkozzon a vállalati szektorban. Ennek több iránya is lehetséges, a magyar kormány a célzott támogatás útját választotta - értékelte az aktuális helyzetet és a kormány legújabb lépéseinek hátterét Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) rendezvényén. Előadásában két vállalat egyedi és látványos példáján keresztül mutatta be, hogy az energiaárak elszállása mit okoz az energiaintenzív cégek működésében.

Lépések a dráguló energia ellen A nemzetközi energiapiaci kitekintése során bemutatta az aktuális energiaárakat Európában és hogy azok milyen látványosan elszálltak, külön érdekességként megemlítette, hogy az USA-ban a gáz ára csupán a töredéke az ázsiai és európai gázáraknak. Előadásában 4 konkrét intézkedést fogalmazott meg, amelyek segítenének az energiaárak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés