Előfizetői tartalom

Koronavírus Magyarországon: itt az újabb fordulat, mutatjuk a legfertőzöttebb megyéket

Portfolio
Biztató adat érkezett szerdán a hazai koronavírus-járványról: két hétnyi emelkedés után 7%-kal csökkent a heti esetszám, ami az őszi évszakban ritkaságnak mondható. Hat megyében és Budapesten (leginkább az ország nyugati részén) romlott a helyzet. Népességarányosan ismét Baranyában regisztrálták a legtöbb, Budapesten pedig még mindig a legkevesebb új fertőzöttet.

A múlt héten 11 392 új fertőzöttet, vagyis napi átlagban 1627-et regisztráltak Magyarországon, ami 7%-kal elmarad az egy héttel korábbitól. Kórházban 1166 fertőzöttet ápolnak, ami viszont az előző két hét emelkedő járványgörbéje következtében 26%-os növekedést jelent egy hét alatt. A halálesetek száma 48-ról 46-ra csökkent. Kapcsolódó cikkünk 2022. 09. 28. Koronavírus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés