Előfizetői tartalom

Magyar startup is nyert támogatást az egészségügy területén

Portfolio
A szív világnapja alkalmából az EIT Health arra hívja fel a figyelmet, hogy a digitális orvosi eszközök nagymértékben segítik a betegeket és az orvosokat a szív- és érrendszeri betegségek kezelésében. Az EIT Health által támogatott inHEART  és Acorai startup cégek digitális orvosi eszközöket fejlesztettek ki a szív- és érrendszeri szövődmények előrejelzésére és nyomon követésére, valamint a beavatkozások megismertetésére. Ezek az eszközök kulcsfontosságúak ahhoz, hogy javuljon a szív- és érrendszeri betegségek kezelésének minősége, és a páciensek a lehető legszélesebb körben férjenek hozzá ezekhez a kezelésekhez Európában.

Mivel a szív- és érrendszeri betegségek a becslések szerint világszerte a halálesetek 32 százalékáért , az Európai Unióban pedig 37 százalékáért felelősek évente, az EIT Health elkötelezetten támogatja, hogy a betegségcsoporttal kapcsolatos legkorszerűbb megoldásokat kifejlesztő start-up vállalkozások eljuttathassák technológiáikat a betegekhez és az orvosokhoz. Ennek...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái