Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: "jó reményeim vannak, hogy 2023-ban is marad a rezsicsökkentés"

Portfolio
Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió péntek reggeli adásában adott interjút, amire már hónapok óta nem esett példa. A miniszterelnök az energiaárakról és arról is beszélt, hogy idén már biztosan maradnak a rezsicsökkentés szabályai, azonban a 2023-as rezsicsökkentési szabályokról azt nyilatkozta: "jó reményeim vannak, hogy 2023-ban is fenn tudjuk tartani". A beszélgetésből az is kiderült, hogy mivel az MNB friss prognózisa szerint 4 százalékos lehet az idei átlagos gazdasági növekedés, a 3,5 százalék feletti növekedés miatt újra nyugdíjprémiumot fizethet a kormány. A kormányfő a jövő évi költségvetésről elmondta, hogy decemberben hajtják végre azokat a változtatásokat, amiket az energiaárak megkövetelnek.

2022. szeptember 30. 07:55 Megosztás Nyugdíjak A nyugdíjasok megkapják a 13. havi nyugdíjat, és tartjuk az inflációkövető nyugdíjemelést - szögezte le a kormányfő. Az MNB friss prognózisa szerint 4 százalékos lehet az idei átlagos gazdasági növekedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés