Előfizetői tartalom

Rezsiemelés: tömegek kaptak furcsa gázszámlát - Mutatjuk, mit lehet tenni ellene szinte azonnal

Portfolio
Magyarok tömegei várták a rezsicsökkentés módosítása óta eltelt időszakuk második gázszámláját viszonylagos nyugalommal, hiszen azt feltételezték: mivel a gázfogyasztásuk jócskán elmarad havi 144 (éves 1729) köbméteres átlagfogyasztási limittől, ezért nem kell szembesülniük a rezsicsökkentettnél sokkal magasabb piaci árral. A napokban kézhez kapott számlák alapján sokan közülük csalódottak lehetnek - derül ki a hozzánk beérkező olvasói levelekből. Volt ugyanis olyan felhasználó, aki 8 köbméteres fogyasztásának egy részére már piaci árat fizetett. Cikkünkben bemutatjuk, mi ennek az oka és hogy az érintettek hogyan tudják ezt a problémát orvosolni.

Sokkoló számlák Számos hozzánk érkező friss olvasói tapasztalat azt mutatja, hogy sokan nem értik, miért alakult úgy a gázszámlájuk összege az előző hónapban, amit a szolgáltatójuk küldött. A mostani helyzet azért érdekes, hiszen szeptemberben azt a számlát kapják kézhez az érintettek, amely jellemzően egy olyan időszakról szól, ami egy augusztusi nappal kezdődik...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái