Előfizetői tartalom

Ismét működik a KSH népszámlálási felülete

Portfolio
Tegnap este számoltunk be róla, hogy különböző panaszokba futottak bele azok, akik minél hamarabb túl akartak lenni a 2022-es népszámlálás online kérdőívének kitöltésén. A rendszer a túlterheltésg miatt nem engedte beküldeni a már teljesen kitöltött népszámlálási kérdőívet, illetve nem mentette el a részlegesen kitöltött kérdőívet a későbbi folytatáshoz. Cikkünk megjelenése után a KSH elismerte, hogy a rendszer nem bírta a nagy terhelést az első nap estéjén, most viszont arról számoltak be, hogy már zavartalan a kérdőívek kitöltése.

Október 1-jén elindult a nép- és lakásszámlálás, a KSH által tízévente lebonyolított legnagyobb statisztikai adatgyűjtése. A kérdőív online kitölthető a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon keresztül október 1. és 16. között. Az első napi rohamot ugyan nem bírta a KSH rendszere, mostanra azonban elhárították a problémákat. A KSH közösségi oldalán ez az üzenet jelent...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái