Előfizetői tartalom

Holnap jönnek a nagy nevek a Portfolio Energy Investment Forum konferenciáján

Portfolio
Miután múlt hétfőn bejelentette Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben, hogy frissítette a kormány a közép- és hosszútávú magyar energiastratégiát, most hétfőn pedig a fizetési haladék részleteit jelentette be Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter, kifejezetten aktuális időpontban érkezik október 4-én a Portfolio Energy Investment Forum konferenciája a magyar energetikai szakma vezető döntéshozóinak részvételével. A nap során négy átfogó szekcióban dolgozzuk fel a legfontosabb, illetve leginkább aktuális energiapiaci fejleményeket, lehetőségeket és kihívásokat az ágazat fontos képviselőinek segítségével. Még nem késő regisztrálni akár a személyes, akár az online részvételre, amelyet ezen a linken keresztül lehet megtenni.

Fontos jelzések hangzottak el a napokban Orbán Viktor miniszterelnök a parlament őszi ülésszakát megnyitó szeptember 26-i beszédében többek között arról beszélt, hogy a kormány frissítette Magyarország közép- és hosszú távú energiastratégiáját és elárult néhány sarokpontot ennek kapcsán: Hosszabb távon is nettó olajimportőr marad az ország. Jelenleg az olajimportunk...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái