Előfizetői tartalom

Kiakadt a Magyar Orvosi Kamara a kiszivárgott egészségügyi átalakítási terven

Portfolio
A tegnapi és a mai napon sajtóértesülések láttak napvilágot, amelyek alapján elkészült és rövidesen a kormány elé kerül egy, az egészségügy átalakításáról szóló minisztériumi törvényjavaslat. Ha az előterjesztés részleteiről a sajtóban leírtak helytállóak, úgy fontosnak tartjuk már most leszögezni: ezen javaslatot a MOK ez idáig nem kapta meg - olvasható a Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökségének állásfoglalásában.

Azt is hozzátették, hogy a tervezet előkészítésében - bár ennek lehetőségét utoljára írásban a múlt héten kértük - a korábbi ez irányú államtitkári és miniszteri ígéretek ellenére a MOK nem vehetett és nem is vett részt. Arra is felhívják a figyelmet, hogy a javaslat bizonyos részei homlokegyenest szembe mennek a miniszterelnöknek a MOK-kal kötött korábbi megállapodásával....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés