Előfizetői tartalom

Így segíthetik az energiaátmenetet az épületek

Portfolio
Az energiahatékonyság növelésének közép- és hosszú távú terveiről is szó volt az Energy Investment Forum konferencia délutáni szekciójában. A szakértők számos praktikát, ötletet, megoldást említettek, amivel igenis növelhető a hatékonyság és egyben csökkenthető az energiafogyasztás, valamint a vállalatok és a lakosság havi rezsiszámlája.

V, mint energiahatékonyság Dr. Nemes Csaba, főosztályvezető, Fenntartható Fejlődés Főosztály, Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, előadásában bemutatta az energiahatékonyság egyes aspektusait, illetve azt is, hogy miért is lehetne ezt a kifejezést egy V betűvel azonosítani. Miért V betű? Egyrészt a gazdaság visszapattanása V-alakú volt, és ezzel együtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés