Előfizetői tartalom

Itt van, hogyan kezelhetjük az energiaválságot Magyarországon

Portfolio
Milyen lehetőségei vannak a magyar gazdaságnak, az energiapiac résztvevőinek az áremelkedés fékezésére, moderálására, és milyen intézkedések szükségesek a helyzet kezeléséhez? Milyen fogyasztói védekezési stratégiák javasolhatók a fogyasztóknak? A volatilis helyzet és a magas árak milyen kihívásokat és lehetőségeket teremtenek a termelők számára? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre keresték a választ a Portfolio Energy Investment Forum vezetői panelének résztvevői.

Milyen lehetőségei vannak a magyar gazdaságnak, az energiapiac résztvevőinek az áremelkedés fékezésére, moderálására, és milyen intézkedések szükségesek a helyzet kezeléséhez? - tette fel a kérdést a beszélgetést moderáló Losonczy Géza, a KPMG Associate Partnere. Nincs ingyen ebéd, az a kérdés csak, hogy ki fizeti, és hogy mit lehet azért tenni, hogy keresletet csökkentsünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés