Előfizetői tartalom

Jön az év legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciája, mindenki itt lesz, aki számít

Portfolio
Október 19-én a budapesti Marriott Hotelben tartja a Portfolio szokásos Budapest Economic Forum konferenciáját, mely már hagyományosan az év legfontosabb gazdaságpolitikai rendezvénye. Témákban most sem lesz hiány: küszöbön az energiaválság, a recesszió, miközben az infláció tovább emelkedik. A programban igyekszünk a legfontosabb döntéshozókat, elemzőket, vállalatvezetőket megszólaltatni.

Budapest Economic Forum 2022 Most még megveheti jegyét a Budapest Economic Forumra, ahol az összes lényeges gazdasági kérdés szóba kerül! Információ és jelentkezés Általában nem szoktunk unatkozni október közepén, amikor a Portfolio Budapest Economic Forum konferenciáját rendezzük, hiszen nincs hiány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés