Előfizetői tartalom

Nagyon kellemetlen hír jött a német gazdaságból

MTI
Augusztusban a vártnál nagyobb mértékben csökkentek a német feldolgozóipar új megrendelései a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtöki jelentése szerint. Az ipar belföldi megrendelései sokkal nagyobb mértékben csökkentek mint a külföldiek, azon belül pedig elsősorban az euróövezeti megrendelések estek vissza.

A német feldolgozóipar megrendelései augusztusban szezonális és naptári kiigazítással 2,4 százalékkal csökkentek az előző havihoz képest a várt 0,7 százalékos csökkenés helyett, a júliusi 1,9 százalékos havi növekedés után.     A német belföldi megrendelések augusztusban 3,4 százalékkal estek vissza az előző hónaphoz képest, a külföldi megrendelések pedig 1,7...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés