Előfizetői tartalom

Vámos György: megállhat a kiskereskedelem növekedése

Portfolio
A fogyasztók egyre árérzékenyebbek, miután az infláció folyamatosan nő, ezért az alacsonyabb árú termékeket keresik - mondta a Portfolio-nak Vámos György. Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint a következő hónapokban lassulni fog a kiskereskedelem növekedése, az év végére pedig teljesen elfogyhat a lendület.

Az üzemanyagforgalom nélkül számolva már második hónapja látható szerény mértékű visszaesés a kiskereskedelemben – mondta a Portfolio-nak Vámos György, az Országos Kereskedelmi szövetség (OKSZ) főtitkára a kiskereskedelmi adatokat kommentálva. Éves alapon még 2,4%-kal nőtt a kiskereskedelmi forgalom, ez azonban leginkább az üzemanyagfogyasztás növekedésének köszönhető....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés