Előfizetői tartalom

Energiaválság: tömegesen zárhatnak be a fitnesztermek, gazdaságtalan a működés

Portfolio
A fitnesztermeknél a költségszerkezet 30-35 százalékát adják az energiaszámlák, már akkor is gazdaságtalan lenne a működés, ha duplájára emelkednének, de ennél jóval nagyobb mértékű drágulás jön, a terembérletek áremelése nem megoldás, mert a rezsi olyan mértékben emelkedik, és még nagyobb mértékben fog a fűtésszezon beköszöntével, hogy azt nem lehet kigazdálkodni, nyilatkozta a Világgazdaságnak Kiss József, a a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetségének főtitkára.

A tavaszi csődhullám veszélye épp csak elvonult, de még igazán talpra állni sem volt idejük a fitnesztermeknek a Covid után, amikor erősen megcsappant a zárvatartás miatt az utóbbi két évben elkönyvelt bevételük, nyilatkozta a Világgazdaságnak a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetségének (Maforsz) főtitkára, Kiss József.  A jellemzően óriási helyigényű fitnesztermek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés