Előfizetői tartalom

Fontos figyelmeztetést küldött Jakab Ferenc virológus az idei őszre

Portfolio
Ahogy a Portfolio megírta, most négyszer annyi új fertőzöttet, háromszor annyi kórházi ápoltat és 20%-kal több halálesetet mutatnak a koronavírus-statisztikák, mint egy évvel ezelőtt. Ugyanakkor Jakab Ferenc virológus úgy látja, idén jobban kell majd tartani a influenzavírustól mint a koronavírus omikron variánsától - számolt be az atv.hu.

„Annak ellenére, hogy az omikron és a koronavírus-esetek ismét emelkednek, mégis azt gondolom, az influenza vírus ebben a szezonban súlyosabb és komolyabb betegségeket okozhat, mint az előző években, hiszen eddig a járványügyi intézkedésekkel két legyet ütöttünk egy csapásra: mind az influenza, mind a koronavírust el tudtuk kerülni. Én úgy gondolom, a lakosság és a populáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés