Előfizetői tartalom

Randstad-vezér: 500 ezer forint is lehet egy pályakezdő tanár bére pályaelhagyóként

Portfolio
Akár 500 ezer forintos bruttó bért is kaphat egy pályakezdő egy nemzetközi szolgáltató központban, ehhez csupán egy diploma és valamilyen viszonylag ritka nyelv – például olasz, francia vagy holland – ismerete szükséges, egy ilyen pozíció tehát nyitva áll a friss diplomás pedagógusok előtt is – egyebek mellett erről beszélt Baja Sándor, a Randstad Magyarországért, Csehországért és Romániáért felelős ügyvezetője a Portfolio Checklist csütörtöki adásában.

Egy nemzetközi szolgáltató központban (SSC) akár bruttó 500 ezer forintot is kaphat egy pályakezdő, feltéve, hogy rendelkezik diplomával és ismer egy viszonylag ritka idegen nyelvet, ilyen lehet akár az olasz, a holland vagy a francia is – mondta el Baja Sándor, a Randstad Magyarországért, Csehországért és Romániáért felelős ügyvezetője a Portfolio Checklist csütörtöki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés