Előfizetői tartalom

Katasztrofális az egészségügy helyzete a magyarok szerint

Portfolio
Az Ipsos kutatása alapján a magyarok elsöprő többsége szerint lehangoló képet mutat az egészségügy helyzete Magyarországon, számos kérdést tekintve mi adtuk a leginkább negatív válaszokat. A 24.hu szemlézte a kutatás legfontosabb, Magyarországot érintő eredményeit, illetve párhuzamba állították őket a világátlaggal és a felmérésben érintett, régiónkban található országokkal.

Miközben a világ nagy részén még mindig a koronavírust tartják az egyik legveszélyesebb egészségügyi problémának, addig Magyarországon a daganatos betegségek miatt aggódunk leginkább – derült ki abból a kutatásból, amelyet az Ipsos készített a világ 34 országában. Az összes ország átlaga szerint a koronavírus 47 százalékos említést kapott, míg hazánkban ez az arány...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés