Előfizetői tartalom

Nem az a kérdés, lesz-e húsz százalékos infláció Magyarországon, csak az, mikor

Az augusztusi 15,6 százalékról biztosan újabb nagy ugrást mutatott be az infláció, hiszen szeptemberben már a megemelkedett rezsiköltségek is bekerültek a kosárba. Az igazi kérdés, hogy már most eléri a 20 százalékos lélektani határt a drágulás, vagy arra még várnunk kell egy-két hónapot. Abban a szakértők egyetértenek, hogy 2023 végére legalább a felére esik majd vissza az inflációs ráta, pedig az árstopok sorsa továbbra is kérdés.

Budapest Economic Forum 2022 A magyar inflációs kilátások is kiemelt témaként szerepelnek a Budapest Economic Forum programjában október 19-én. Vegye meg a jegyét mos! Információ és jelentkezés Még egy nagy ugrás Szeptemberben újabb jelentős emelkedés jöhet az inflációban, hiszen már a KSH módszertanába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés