Előfizetői tartalom

Tűzifaprogram: előre veszik azoknak az igényét, akik csak a tűzifára vannak berendezkedve

MTI
Zavartalanul zajlik a tűzifaprogram az országban, minden erdőgazdaság erejét megfeszítve azon dolgozik, hogy kielégítse a lakossági igényeket - mondta az agrárminiszter hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Nagy István ugyanakkor jelezte, olyan igénybevételnek van kitéve az állami erdőgazdaság, amely magasabb mint egy normális fűtési szezonban.

Arra is rámutatott, hogy az egyes erdőgazdaságok eltérő nyomás alatt vannak. Példaként említette, hogy a Pilisi erdőgazdaság területén él a magyar lakosság 30 százaléka, miközben a kitermelhető fa mennyisége az összes erdő 5 százaléka. Ezért úgy döntöttek, hogy az eltérő igénybevételű területekre munkatársakat, gépeket csoportosítanak át, hogy a fakitermelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés