Előfizetői tartalom

Feláll az új korrupcióellenes hivatal: szivárognak a hírek a testület tagjairól

Portfolio
Hamar eredményt hirdetett az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság arról, hogy kik lesznek a tagjai annak a bizottságnak, amely kulcsszerepet játszik az új korrupcióellenes hivatal, az Integritás Hatóság vezetésének kiválasztásában. 33-an pályáztak, a Transparency International Magyarország jelöltjei közül senkit sem választottak be a testületbe – tudta meg a Népszava.

Gőzerővel készítik elő az Integritás Hatóságot és a Korrupcióellenes Munkacsoportot, amelyekkel a kormányzat a korrupció letörése iránti elkötelezettségét bizonyítaná, hogy hozzájusson a jogállamisági aggályok miatt visszatartott uniós pénzhez. Az új szervezetek létrehozásának fontos lépése volt az, hogy a kormányzati Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés