Előfizetői tartalom

Hamarosan jön a 13. Infotér konferencia

Portfolio
Még néhány nap és indul Magyarország egyik legnagyobb infokommunikációs rendezvénye, a 13. Infotér Konferencia. A témák közt idén is helyet kapnak a legújabb technológiai újdonságok és az ezekhez kapcsolódó üzleti lehetőségek csakúgy, mint az olyan aktualitások, mint az élelmiszer- és energiaválság, az űrtechnológia vagy a kibervédelem.

A Space&Defence névre keresztelt 0. napon olyan előadókat hallgathatnak majd, mint Szalay-Bobrovniczky Kristóf miniszter (Honvédelmi Minisztérium), Dr. Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos (Külgazdasági és Külügyminisztérium). Az Infotér Exkluzív keretében pedig  Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (Területfejlesztési Minisztérium) előadását hallgathatják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés