Előfizetői tartalom

Itt az új csúcs, sosem volt ilyen drága a dízel Magyarországon

Portfolio
Történelmi csúcsot fog elérni a gázolaj piaci ára Magyarországon, miután pénteken ismét emelkedik az üzemanyagok ára. Ez szoros összefüggésben áll azzal, hogy az egész régiónkban dízelhiány figyelhető meg, ami felfelé hajtja az árakat. A pénteki emelkedés egyben azt is jelenti, hogy 348 forinttal, vagyis durván 70 százalékkal kell többet fizetni piaci áron a gázolaj literjéért, mint egy évvel ezelőtt.

Történelmi csúcsot dönt a dízel Az elmúlt napokban ismét emelkedésnek indult az üzemanyagok ára Magyarországon, már ma is jelentősen feljebb került a benzin- és a gázolajár, péntektől azonban újabb emelkedésre lehet számítani a holtankoljak.hu információi szerint. Pénteken a benzin bruttó piaci átlagára 10 forinttal nő, míg a gázolaj ára 20 forinttal emelkedik. Így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés