Előfizetői tartalom

Megjöttek a szankciókról szóló nemzeti konzultáció kérdései

Portfolio
Mától kezdődően kaphatják kézhez az állampolgárok a legújabb nemzeti konzultációt, amelyben a kormány 7 kérdésben érdeklődik arról, mit gondolnak az emberek az Oroszország elleni szankciókról. A kérdéssor érdekessége, hogy a kérdésekbe megfogalmazott szankciók egy sora nincs is napirenden az EU-ban, a másik részét pedig maga a kormány is megszavazta Magyarország nevében.

A kormány eddig sem rejtette el, mit gondol az EU által kivetett, Oroszország ellen zajló szankciókról, tette mindezt úgy, hogy Magyarország is támogatta az összes eddig megszavazott 8 szankciós csomagot. Kapcsolódó cikkünk 2022. 10. 06. Elfogadta az EU az Oroszországgal szembeni nyolcadik szankciócsomagot Az elmúlt hetekben - párhuzamosan a nemzeti konzultáció bejelentésével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés