Előfizetői tartalom

A dolgozók elkezdtek nagyon félni attól, hogy elveszítik a munkájukat

Portfolio
Különleges felmérés és erre alapuló elemzés érkezett a hazai munkaerőpiacról: nemcsak a dolgozók munkájuk stabilitásával kapcsolatos érzületét mérte fel a országos reprezentatív kutatás, hanem a béren kívüli juttatások hasznosságát is. Részletes bontásban mutatja be a felmérés, hogy mit kapnak és mire vágynak a fehér, rózsaszín és kék galléros munkavállalók. A válaszok alapján pedig a vállalati döntéshozók számára hasznos trendek körvonalazódnak, mire érdemes építeni a jövőben a béren kívüli juttatásokat.

A Scale Research kutatócég közreműködésével, csaknem 1500 fő megkérdezésével készített országos reprezentatív kutatás három munkavállalói csoport esetében vizsgálta meg, milyen béren kívüli juttatásokat tartanak hasznosnak és melyek azok, amelyekről könnyebben lemondanának. Ezek mellett rákérdezett arra is, hogy mennyire érzik biztosnak munkahelyüket, vagy hogy milyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés