Előfizetői tartalom

Kiárusításba fog a kormány a válság miatt: eladja feleslegesnek tartott vagyonelemeit

Portfolio
Kedd este több törvényjavaslat került fel a parlament oldalára a kormány részéről, ezek egyikét a Gazdaságfejlesztési Minisztérium terjesztette elő, és az állami vagyongazdálkodást érinti. A tárca közleményéből kiderül, hogy a törvénymódosítás lényege, hogy tömegesen értékesítheti a kormány a "feladatellátást közvetlenül nem szolgáló" vagyonelemeket.

A tárca közleménye kitér arra, hogy ebben a válságos helyzetben "nemcsak a vállalkozásoknak szükséges hatékonyabbá válnia, hanem az államnak is versenyképesebben kell működnie". "A magyar kormány kifejezett célja, hogy olyan erős, szuverén és szolgáltató magyar államot hozzon létre, amely modern, 21. századi elvek mentén működik. Minderre tekintettel a kormány a tegnapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés