Előfizetői tartalom

Nyugtalan a WHO amiatt, ami a világon zajlik

MTI
Az Egészségügyi Világszervezet szerdán bejelentette, hogy a koronavírus-járvány továbbra is nemzetközi egészségügyi vészhelyzetnek minősül. A WHO emellett közölte, hogy a világszerte tapasztalható számos kolerajárvány és a vakcinahiány miatt az ideiglenesen csak egy adag koleraellenes vakcinát javasol két adag helyett.

A koronavírus-járvány miatt 2020 januárja óta van érvényben a nemzetközi vészhelyzet. A világjárványnak még nincs vége - hangsúlyozta Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, a WHO főtitkára. A vészhelyzeti fokozat fenntartásával a nemzetközi szervezet az akut veszélyre figyelmezteti a kormányokat és a lakosságot, hogy megfelelően fel tudjanak készülni. Az esetleges korlátozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés