Előfizetői tartalom

Soha nem láttam még ekkora piaci pesszimizmust, de közeledünk a fordulathoz

Portfolio
Több, mint 30 éve vagyok a pályán, de még soha sem láttam ennyire borús gazdasági prognózisokat, mint most, miközben több olyan piaci indikátor is van, ami a közelgő fordulatot vetíti előre például a kötvénypiaci volatilitásban, a dollár erejében, illetve az eurózónás és kínai gazdasági teljesítményben – hangsúlyozta az összességénben optimista kicsengésű előadásában a Budapest Economic Forum konferenciákon Steen Jakobsen.

A Saxo Bank vezető közgazdásza és befektetési igazgatója online jelentkezett be Skóciából, mert ahogy fogalmazott, most a brit jelzálogpiac az elsőszámú kockázat Nyugat-Európában sok piaci szereplő számára. Az előadás főbb üzenetei: Az inflációs kockázatok nem átmenetiek, hanem tartósan velünk maradnak, amelyet több tényező is alátámaszt. Az egyik ilyen a globális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés