Előfizetői tartalom

Zsiday Viktor: így nem sok értelme van megtartani a forintot

Portfolio
Elkerülhetetlennek tűnik a magyar gazdaság recessziója, miközben fennáll a veszélye annak, hogy magas szinten ragad be az infláció - hangzott el a Budapest Economic Forum első szakértői beszélgetésében, amit Madár István, a Portfolio vezető elemzője moderált és Bod Péter Ákos, valamint Zsiday Viktor válaszoltak.

Stabilizálni kell a saját fizetőeszköz árfolyamát, ha el akarjuk kerülni a latin-amerikai kellemetlen példát - jelezte Zsiday Viktor befektető. A gazdasági populizmus úgy működik, hogy a politika belefolyik a gazdasági döntésekbe. Mondhatnak a szakértők bármit, a gazdasági döntéshozók nem hallgatnak rájuk és ez egy csapdahelyzetet eredményez - vezette le az aktuális magyarországi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés