Előfizetői tartalom

Zuhanó forint, gázválság, elvesző EU-s források, rabszolgabér - mi lesz Magyarország sorsa?

Portfolio
Szerdán megtartottuk a 2022-es Budapest Economic Forumot, ami nem csak a Portfolio, de a teljes magyar piac legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciája minden évben. Az idén többek között Navracsics Tibor fejlesztési miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és Virág Barnabás, a jegybank alelnöke is részt vett az eseményen többek között a bankvezérek mellett. Az esemény előadásain és panelbeszélgetésein szó volt a zuhanó forintról, a gázválságról, az EU-s források elveszésének veszélyeiről, valamint a munkaerőpiac és a bérezés kilátásairól. Voltak optimista hangok is, de a negatív kilátásokból és erős megjegyzésekből sem volt hiány. A konferencia főbb eseményei ebben a cikkfolyamban olvashatók.

2022. október 19. 17:59 Megosztás Vallottak a magyar bankvezérek: nyereséges lesz jövőre a bankszektor, de jönnek rázós időszakok Károsnak tartják a magyar bankvezérek a 18%-os kamatszintet, a 20%-os kamatú hitel a piacon egy betonfal, ilyen kamatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés