FONTOS Durva forint célár érkezett
 
Előfizetői tartalom

Zuhanó forint, gázválság, elvesző EU-s források, rabszolgabér - mi lesz Magyarország sorsa?

Portfolio
Szerdán megtartottuk a 2022-es Budapest Economic Forumot, ami nem csak a Portfolio, de a teljes magyar piac legfontosabb gazdaságpolitikai konferenciája minden évben. Az idén többek között Navracsics Tibor fejlesztési miniszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és Virág Barnabás, a jegybank alelnöke is részt vett az eseményen többek között a bankvezérek mellett. Az esemény előadásain és panelbeszélgetésein szó volt a zuhanó forintról, a gázválságról, az EU-s források elveszésének veszélyeiről, valamint a munkaerőpiac és a bérezés kilátásairól. Voltak optimista hangok is, de a negatív kilátásokból és erős megjegyzésekből sem volt hiány. A konferencia főbb eseményei ebben a cikkfolyamban olvashatók.

2022. október 19. 17:59 Vallottak a magyar bankvezérek: nyereséges lesz jövőre a bankszektor, de jönnek rázós időszakok Károsnak tartják a magyar bankvezérek a 18%-os kamatszintet...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái