Előfizetői tartalom

Rendkívüli időpontban jönnek a kormány új bejelentései!

Portfolio
Bár szerdán volt maratoni kormányülés, de csak szombaton délelőtt 11:30-kor kerül sorra a Kormányinfo, azaz szeptember közepe után ismét rendkívüli időpontban kell figyelni a kormányzati bejelentésekre - derült ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ percekkel ezelőtti meghívó leveléből. Péntek délután 2-kor érkezett az a kiegészítő információ a Kormányzati Tájékoztatási Központtól, hogy Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is részt vesz a szombati eseményen, ami még inkább azokat a várakozásokat erősíti, hogy a gazdaságot, gazdaságpolitikai intézkedést érintő bejelentések jönnek.

Valószínűleg a csütörtök-pénteki EU-csúcs eredményeinek bevárása is szerepet játszik abban, hogy a szerdán megtartott Kormányülés után csak szombaton tartja meg Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a tájékoztató eseményt. Az eseményről a Portfolio természetesen élő hírfolyamban tudósít. Az újabb szombati...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái