Előfizetői tartalom

Tanulmány bizonyítja, hogy Oroszország a totális összeomlás és a teljes elszigetelődés felé tart a szankciók miatt

Portfolio
Oroszország a nemzetközi szankciók hatására gazdasági modelljének megváltoztatására kényszerült, és az autarkia egy formájához próbál közeledni – állítja az Európai Bizottság készülő hatástanulmányában. A Szabad Európa cikke szerint a szankciók nagyon hatékonynak bizonyultak a tekintetben, hogy azonnali és magas költségeket okoztak a Kremlnek. Emiatt egy önellátásra kényszerülő gazdasági modell létrehozása felé tartanak.

Az Oroszország elleni szankciók hatásait vizsgáló tanulmányában az Európai Bizottság azt állítja, hogy az eddig bevezetett korlátozó intézkedések már néhány hónap alatt durva és kézzelfogható hatást gyakoroltak az orosz gazdaságra úgy, hogy a negatív következmények idővel halmozódni fognak, ahogy az intézkedések kifejtik strukturális hatásukat az orosz költségvetésre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés