Előfizetői tartalom

Lazított a kormány a 18 fokos fűtési szabályokon a sportlétesítményekben

Portfolio
Nem kell betartani a 18 fokos hőmérséklet-korlátozást az olyan sportlétesítményben, amely „országos vagy nemzetközi szakszövetségi előírások alapján az edzés és verseny körülményeire való tekintettel 18 Celsius-foknál magasabb léghőmérséklet biztosítása szükséges, vagy nem üzleti célú közösségi, szabadidős vagy kereskedelmi célú szálláshely-szolgáltatást is biztosít” – derült ki a csütörtök éjjeli közlöny egyik rendeletéből. Egy másik rendelet pedig azt írta elő, hogy ha a sportlétesítmények felfüggesztenék az üzemelést, akkor előtte milyen tartalmú bejelentést kell tenniük.

A közlöny egyik rendelete (421/2022. (X. 27.)) röviden azt szabta meg, hogy a legfeljebb 18 fokra való fűtési szabályok alól mely sportlétesítmények számítanak kivételnek és amint a bevezetőben jeleztük, csak ez a két indok lehet elfogadható. Egy másik rendelet (419/2022. (X. 27.)) azt szabta meg, hogy ha valamilyen állami/önkormányzati/sportszövetségi hátterű sportintézmény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés