Előfizetői tartalom

Lazított a kormány a 18 fokos fűtési szabályokon a sportlétesítményekben

Portfolio
Nem kell betartani a 18 fokos hőmérséklet-korlátozást az olyan sportlétesítményben, amely „országos vagy nemzetközi szakszövetségi előírások alapján az edzés és verseny körülményeire való tekintettel 18 Celsius-foknál magasabb léghőmérséklet biztosítása szükséges, vagy nem üzleti célú közösségi, szabadidős vagy kereskedelmi célú szálláshely-szolgáltatást is biztosít” – derült ki a csütörtök éjjeli közlöny egyik rendeletéből. Egy másik rendelet pedig azt írta elő, hogy ha a sportlétesítmények felfüggesztenék az üzemelést, akkor előtte milyen tartalmú bejelentést kell tenniük.

A közlöny egyik rendelete (421/2022. (X. 27.)) röviden azt szabta meg, hogy a legfeljebb 18 fokra való fűtési szabályok alól mely sportlétesítmények számítanak kivételnek és amint a bevezetőben jeleztük, csak ez a két indok lehet elfogadható. Egy másik rendelet (419/2022. (X. 27.)) azt szabta meg, hogy ha valamilyen állami/önkormányzati/sportszövetségi hátterű sportintézmény...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái