Előfizetői tartalom

Rezsiemelés: hatalmas újítás érkezett az MVM-től

Portfolio
Lassan eltelik a harmadik olyan hónap is, amikor a lakosság a megváltozott rezsicsökkentési rendszerben kapja kézhez a számláit. Sokan alkalmazkodtak már az új rendszerhez, de nagyon sokan vannak még, akik igyekeznek értelmezni az energiaszámlájukat, főleg a gázszámlájukat. Nekik továbbra is csak azt tudjuk mondani: jelleggörbe, jelleggörbe, jelleggörbe és jelleggörbe. És most az MVM is aktívan közbelépett.

Több nagyobb cikkünkben is írtunk már arról, hogy a lakossági gázfogyasztóknak új fogalmakkal kell megbarátkozniuk, ha meg akarják érteni, hogyan jött ki a gázszámlájukon szereplő fizetendő összeg és ez hónapról hónapra (amennyiben havi diktálós rendszerben vannak) miért változik úgy, ahogy változik. Felhívtuk a figyelmet arra is ennek kapcsán, hogy ha valaki minden hónapban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés