Előfizetői tartalom

Rezsiemelés: fontos válaszok érkeztek az MVM-től

Portfolio
Diktálás vagy átalánydíj? Érdemes-e váltani a felhasználási profilok (vegyes, fűtés) között? Mi az a súlyozási kulcs? Mit jelent a fogyasztási jelleggörbe a gázszámlázásban? Mit kell tudni a nagycsaládosok számlázásáról? Mikor kapják számláikat a társasházak? Mikor érkeznek a számlák azoknak, akik augusztus óta nem kaptak? Ezek azok a kérdések, amelyek rengeteg lakossági fogyasztót foglalkoztatnak még mindig, az MVM most új formátumban segít nekik.

A Portfolio írta meg elsőként, hogy az MVM nagy újítást vezetett be, már az online felületein is lehetővé tette a fogyasztási jelleggörbe módosításának lehetőségét. Ez az újítás rengeteg ügyfél számára takaríthat meg órákat, kihagyva az ügyfélszolgálati köröket, ugyanis az elmúlt időszakban rendkívüli terhelés alatt voltak a személyes és telefonos ügyfélszolgálatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés