Előfizetői tartalom

Elmaradt a mára várt magyar koronavírus-adatközlés

Portfolio
Mindenszentek és halottak napja miatt a koronavírus-járvánnyal összefüggő adatok közlése november első hetének második felében várható - írta még hétfőn a kormányzati koronavírus-portál. Ez alapján mindenki azt sejtette, hogy mára megérkeznek a szokásos heti adatok, de úgy tűnik, ez elmarad, hiszen még 18 óra körül sem jelentek meg a friss számok. A hétvégén még szállíthatja ezeket a kormány, de nem biztos, hogy erre sor kerül, figyelembe véve, hogy a napi adatközlés ritkítása épp a hétvégi jelentések megszűnésével kezdődött el.

Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 02. Koronavírus Magyarországon: nem ma fogjuk megismerni a legfrissebb adatokat A legutóbbi jelentés a járvány enyhülését mutatta, összesen 9 023 új heti fertőzöttet igazoltak, ami csökkenést jelentett az azt megelőző héthez képest. Igaz, 140 fő veszítette életét a vírussal összefüggésben, több, mint egy héttel korábban. Eközben...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái