Előfizetői tartalom

Közeleg a kormány új árstopdöntése: ez most a legfontosabb lista

Portfolio
Orbán Viktor miniszterelnök 1,5 héttel ezelőtti kijelentése, valamint Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter hétfő esti mondatai alapján biztosra vehető, hogy újabb élelmiszerek esetében jön árstop. A tárcavezető olyan új szempontokat is közölt, ami alapján jól körülhatárolható azon termékek köre, amelyek esetében kormányzati beavatkozás jöhet, vagyis hatósági ár.

Nagy Márton az InfoRádió Aréna című műsorában az árstop kiterjesztéséről is új részleteket árult el. Az élelmiszerek esetén bővülhet az árstopolt termékek köre. Az élelmiszerek árstopjának kiterjesztéséről a kormány napokon belül dönthet. A kormány meg fogja nézni az élelmiszerinflációt kiadó fogyasztói kosárban az egyes termékek árának emelkedését...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés