Előfizetői tartalom

Különös módon érkezett meg a nagyon fontos költségvetés adat

Portfolio
Szokatlan módon közölte a Pénzügyminisztérium a havi költségvetési egyenlegadatot: nem az eredetileg meghirdetett 11 órás időpontban jelent meg a fontos szám a minisztérium gyorstájékoztatójában, ahogy korábban minden hónapban, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter jelentette be az első ránézésre kedvező számot. Októberben ugyanis 101,3 milliárd forintos többletet ért el a büdzsé.

Októberben 101,3 milliárd forint többletet ért el a költségvetés - jelentette be közösségi oldalán szerda reggel a miniszter, aki mindezt úgy értékeli, hogy eredményes a takarékos gazdálkodás. Az októberi többlet az elmúlt hetek fejleményei és kommunikációja fényében nem meglepő, ugyanis Varga Mihály két héttel ezelőtt már jelezte, hogy "reményei szerint októberben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés