Előfizetői tartalom

Lemondott Palkovics László ipari miniszter

Portfolio
Palkovics László technológiai és ipari miniszter bejelentette lemondását – értesült a Telex több egymástól független forrásból. A minisztériumban már főosztályvezetői szinten is értesítették a munkatársakat az átadás-átvétel előkészítéséről. A 24.hu úgy tudja: a miniszter már lemondott, és a kormányfő el is fogadta azt. A lap úgy tudja, a távozás hátterében, energiapolitikai véleménykülönbségek állnak. Időközben a Portfolio is úgy értesült megbízható forrásból, hogy valóban lemondott Palkovics László. Az Index már arról ír, hogy az új energetikai tárca élére Lantos Csaba üzletember érkezhet.

Értesülés A Telex megkereste az ügyben Havasi Bertalant, Orbán Viktor sajtófőnökét, aki érdemben nem válaszolt, de nem is cáfolta az értesülést. "A miniszterelnök úton van Üzbegisztánba; a kormányzati ügyekkel kapcsolatos kérdésekkel kérem, a Miniszterelnökséget vezető miniszterhez forduljanak" - írta a lapnak. A Telex kereste az ügyben a Miniszterelnökséget, és magát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés