Előfizetői tartalom

Hiába mától árstopos a tojás és a krumpli, majd a központ megmondja

Portfolio
Bár csütörtök hajnalban lépett hatályba a tojásra és a krumplira az árstop, de csütörtökön délelőtt több fővárosi boltban még vagy nem tudtak erről, vagy jövő hétfői átállási kötelezettségről tudtak, vagy várták a központ utasítását, hogy mikortól és milyen áron térjenek át a forgalmazásra – derült ki a Népszava helyszíni riportjából.

A Telex körképében is hasonlóak a tapasztalatok. Lényeges azonban az is, hogy miután az Országos Kereskedelmi Szövetség is figyelmeztetett a tegnap éjjeli kormányrendelet után, hogy időigényes és összetett feladat az átállás, ma arról adott ki közleményt az Igazságügyi Minisztérium, hogy a fogyasztóvédelmi hatóság november 14-ig csak abban az esetben fogja szankcionálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés