Előfizetői tartalom

Még ez hiányzott: Kína megint lezár a koronavírus miatt?

MTI
Számos kínai repülőtéren törölték a járatok többségét a koronavírusos esetszámok jelentős emelkedése miatt - jelentette csütörtökön a Global Times című kínai lap. A dél-kínai Kantonban (Kuangcsou) több mint ezer repülőjáratot töröltek, Peking két nagyobb légikikötőjéből pedig több mint 700 járat nem tudott felszállni a korlátozó intézkedések miatt.

A szigorú zárlatokkal, karanténintézkedésekkel, tömeges teszteléssel járó zéró-Covid-politika ellenére az utóbbi hetekben megint nőni kezdett a koronavírus-fertőzöttek száma országszerte Kínában. Csütörtökön már 8800 körüli új esetet jelentettek, míg előző nap 8176-ot. A diagnosztizált fertőzöttek száma április óta nem tapasztalat magasságokba emelkedtek az országban....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés