Előfizetői tartalom

Árat emel a DIGI januártól

Portfolio
A DIGI, valamint a társaságba olvadó Invitel 2023 január 1-től módosítja vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát, az áremelés a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket nem érinti. A DIGI csoport az árváltozás mérséklésére megújult elektronikus számlacsomagot (e-Pack) és új hűségprogramot indít, amivel a műholdas, a két vagy három vezetékes szolgáltatásra előfizető ügyfelek akár változatlan áron juthatnak majd a szolgáltatásokhoz 2023 januárja után is, míg a kizárólag vezetékes internet, vagy csak műholdas szolgáltatást igénybe vevők 1000 forinttal mérsékelhetik a díjemelést, olvasható a vonatkozó sajtóközleményben. Az elektronikus számlázásra való áttérésről, és a hűségidő vállalásáról az előfizetők a szolgáltató honlapján található ügyfélkapun vagy mobilapplikáción keresztül, illetve a DIGI és Invitel országosan működő 55 ügyfélszolgálati pontján, továbbá a 1272-es telefonszámon nyilatkozhatnak. Amennyiben ezt a nyilatkozatot a DIGI előfizetők legkésőbb 2022. december 5-ig, a jelenlegi Invitel előfizetők pedig 2022. december 15-ig megteszik, abban az esetben már 2023 januári számlájukban jóváírásra kerül a kiválasztott kedvezmény összege.

A jelenlegi makrogazdasági helyzethez igazítja szolgáltatásainak árazását a DIGI: a magyarországi árszínvonal megszokottnál jelentősen gyorsabb emelkedése és az energiaválság egyaránt növelte a vállalat működési költségeit, ennek ellensúlyozása érdekében vált szükségessé az előfizetői díjak emelése, olvasható a közleményben.  Az árváltozás valamennyi DIGI...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái