Előfizetői tartalom

Hidegvízű medencék, bezáró uszodák - Hol lehet majd télen sportolni?

Hidegebb medence- és zuhanyzóvíz, kevesebb vagy bezárt szaunák, rövidebb nyitvatartás, és egyre kevesebb felkapcsolt villany. Ezekkel az eszközökkel próbálnak harcolni az uszodákat üzemeltető állami cégek vagy önkormányzatok a többszörösére emelkedett rezsiárakkal szemben. Van, ahol már csak év végéig vannak nyitva, van, ahol bizonytalan ideig bezártak. A még kitartó vendégek sokszor saját költségre vesznek neoprén fürdőruhát, amelyek többtízezer forintba kerülnek.

„Jövő héttől bizonytalan ideig szünetelnek az aquafitnesz edzések a Borsóban. Amint van hírünk az újranyitásról, jelentkezni fogunk, addig is a vízitorna bérleteket a Császár-Komjádi uszodában lévő edzéseinken tudjátok felhasználni” – a Facebook oldalán így jelentette be egy rehabilitációs vízi edzésekre szakosodott edző, hogy a budapesti XVII. kerületben, egyébként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés