FONTOS Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe
 
Előfizetői tartalom

Orbán Viktor döntött: megerősíti a gazdaságfejlesztési minisztériumot

Portfolio
Több terület is minisztériumot cserél a kormányon belül – derült ki Csák János innovációs miniszter szavaiból, aki az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: a megszűnő Technológiai és Ipari Minisztériumból (TIM) az innovációs tárcához kerül a felnőttképzés. Ugyanakkor a vállalkozásfejlesztésért és a foglalkoztatáspolitikáért a jövőben a Nagy Márton vezette Gazdaságfejlesztési Minisztérium felel majd – írja az InfoStart.

Alaposan megerősítik a gazdaságfejlesztési minisztériumot – erről beszélt az InfoRádióban a kulturális és innovációs miniszter. Csák János ezzel kapcsolatban az Arénában úgy fogalmazott: a kormány úgy döntött, hogy legyen egy nagy és robosztus gazdasági minisztérium. Ennek jegyében kerül el tárcájától mindaz, aminek a vállalkozásfejlesztéshez köze van. A Kulturális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés