Előfizetői tartalom

Leállt a Barátság kőolajvezeték

MTI
A ma délután indított  tömeges orosz rakétatámadás néhány, Ukrajnával szomszédos ország energiarendszerére is hatással lehet az ukrán energetikai miniszter szerint, a támadások közepette rakétatalálat érte a Barátság kőolajvezeték áramellátóját a belorusz-ukrán határon, ezt követően leállt a vezeték, az ellátás egyelőre zavartalan - hangzott el az M1 kedd esti műsorában.

Az orosz erők ma délután nagyszabású rakétatámadást indítottak Ukrajna ellen, elsősorban energetikai létesítményeket támadtak, a csapások estig folytatódhatnak Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint. Herman Haluscsenko energetikai miniszter közölte, hogy a tömeges orosz rakétatámadás néhány, Ukrajnával szomszédos ország energiarendszerére is hatással lehet. Ez a támadás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés