Előfizetői tartalom

Nem támogatja az orvosi kamara az egészségügy legújabb átalakítási tervét

Portfolio
A MOK elnöksége a magyar orvostársadalom széles körének bevonása, a vélemények összegzése után nem támogatja az egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvénytervezet jelen formájának Parlament elé terjesztését, annak egyes, az ellátásbiztonságot és az orvoskollégák közellátásban maradását veszélyeztető rendelkezései miatt - olvasható a Magyar Orvosi Kamara közleményében.

Azt elismerik, hogy fontos, hogy a kormány nekikezdjen az egészségügy átalakításának, szerintük külön kiemelendő és örömteli a szakdolgozók bérrendezésének ígérete.  Ugyanakkor a tervezett, hatástanulmányokat nem ismertető, erőltetett ütemű átalakítás jelentős kockázatokat rejt - mutatnak rá. Kapcsolódó cikkünk 2022. 11. 09. Figyelem, változhat a háziorvosi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés